ACTIVITATS FAMILIARS

Ciutat de la Diversió de Barcelona: Horari, preu i com aconseguir entrades

  • Se celebra fins al 31 de desembre, de 10 a 18 hores

  • L’entrada és gratuïta fins a completar aforament

  • Ofereix una vintena d’activitats infantils

Ciutat de la Diversió de Barcelona: Horari, preu i com aconseguir entrades

FACEBOOK / CIUTAT DE LA DIVERSIÓ

1
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

Acaba d’obrir les seves portes la Ciutat de la Diversió, un centre lúdic pensat per als nens, on podran participar gratuïtament en una vintena de divertides activitats. Coneguem tots els seus detalls.

-¿On es troba?

A la plaça Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

-Dies i horaris:

Fins al 31 de desembre, de 10 a 18 hores.

-Entrades:

Gratuïtes, no és necessària reserva prèvia, però l’accés està limitat a l’aforament.

-Activitats culturals per a totes les edats:

Karaoke familiar (11.30 i 14.30 h), Air Guitar Challenge (11.30 i 14.30 h) i taller de circ (15.45 hores).

-Espectacles de titelles:

A les 10.30 hores: No tinc por (dia 29), Bon profit (dia 30) i El peix irisat (dia 31). A les 12.45 i 17.15 hores: De tothom és sabut. A les 13.15 hores: Contes de Nadal de les germanes Baldufa (dia 29), El peix irisat (dia 30) i No tinc por (dia 31). A les 16.15 hores: Patufet (dies 28 i 29) i Contes de Nadal de les germanes Baldufa (dia 30).

-Activitats culturals de 5 a 12 anys: Stencil Pops (dibuixar amb esprai un músic famós) i Hort & Art (crear un hort urbà des de zero).

-Espai Jocs (de 6 a 12 anys):

Anelles olímpiques (llançar anelles per formar la bandera olímpica), Cursa de l’Economia Circular (cursa de relleus per conèixer la vida d’un producte), Cursa de Contenidors (portar les escombraries en el menor temps possible al contenidor corresponent), El Trivial dels ODS (proves físiques i preguntes sobre sostenibilitat) i Dapostar (exercicis per desenvolupar la psicomotricitat, la coordinació i millorar la postura corporal).

-Mobilitat (de 6 a 12 anys):

Pump Track Dubbies (circuit en bici o escúter ple de revolts i desnivells), Kids Park (iniciació als skates i escúters), Hover Karts (aprenentatge per conduir aquests vehicles) i Pista de patinatge.

-Esports (de 5 a 12 anys):

Notícies relacionades

Pista Bàsquet (partits de 3x3 en una cistella), Pista Tennis (per jugar al tennis o al pàdel), Pista Multiesports (futbol, hoquei, rugbi, arts marcials, voleibol i esgrima) i Activitats paral·leles (una partida de billar en una taula gegant i Teqball, una espècie de ping pong en una taula corbada).

-Mas informació: Web oficial.

Temes:

Fires