MERRY DAYS A CASA SEAT

Un món màgic per a tota la família

Una decoració espectacular i una agenda completa d’activitats fan de Casa Seat un lloc de trobada aquest Nadal. Es recomana demanar cita.

Un món màgic per a tota la família
2
Es llegeix en minuts

Coincidint amb el període nadalenc, els espais interiors de Casa Seat s’han transformat en una decoració atractiva que inclou elements tridimensionals dissenyats pel mestre pastisser Christian Escribà. Un calendari d’advent ocupa la façana de l’edifici i anirà revelant diferents activitats fins al 24 de desembre

El restaurant ofereix un menú especial per a aquestes dates i com l’agenda d’activitats d’aquests Merry Days, se centra en el públic familiar.

La decoració nadalenca trasllada un món màgic basat en figures tridimensionals que representen dolces i obres de pastisseria. Un escenari de fantasia que Christian Escribà ha dissenyat per a aquesta ocasió especial. 

En la planta baixa s’ha instal·lat un gran avet que desencadena una sèrie de llums i colors quan el visitant demana el seu desig nadalenc. A la planta 1 s’ubica un diorama de Barcelona amb figures i llocs emblemàtics perquè qui ho desitgi pugui fer-se fotografies de record. Un ninot de neu dona la benvinguda als visitants durant els Merry Days.

A l’exterior, un gran calendari d’advent ocupa la façana de l’edifici situat entre l’Avinguda Diagonal amb Passeig de Gràcia. Cada dia s’obre una finestra per revelar les diferents activitats que es fan a l’interior. Els continguts podran seguir-se també a través del compte d’Instagram de Casa Seat i davant l’entrada s’ha ubicat un arbre nadalenc de nou metres d’altura en cooperació amb l’Associació del Passeig de Gràcia.

Per satisfer els cinc sentits, el restaurant Ametller Origen ofereix un menú creat especialment per a aquesta època de l’any i inclou plats estrella com la clàssica escudella de Nadal i Galets, els canelons de Nandu Jubany i les postres de Christian.

Propostes culturals

Algunes de les propostes culturals en aquests Merry Days es dirigeixen al públic més jove, com l’activitat Crea el teu arbre en què els més petits podran decorar un arbre de Nadal mitjançant un dispositiu electrònic que es projectarà a la pantalla principal de Casa Seat.   

En l’àmbit de la música, el 21 de desembre Clara Gispert actuarà a l’auditori, on a més del seu repertori dins del jazz, swing i hip-hop, inclourà cançons nadalenques per celebrar aquestes dates.

Notícies relacionades

Al costat de l’Associació del Passeig de Gràcia, s’han programat altres activitats atractives entre les quals s’inclouen una actuació de ball i llums de la companyia Brodas Bros, marionetes gegants i un espectacle itinerant amb cavalls il·luminats manipulats per actors en xanques.  

Els espectacles itinerants surten de Casa Seat i els últims podran veure’s durant el divendres i el dissabte.

Temes:

Seat