Al barri de Sant Andreu

Detingut per provocar set incendis en una nit a Barcelona

  • L’autor dels fets ha sigut detingut mentre observava com cremava una caixa de cartró

Detingut per provocar set incendis en una nit a Barcelona

GUÀRDIA URBANA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dilluns un home de 27 anys per provocar set incendis en una nit al barri de Sant Andreu del Palomar, a Barcelona.

Els fets van ocórrer quan els agents van ser avisats d’un foc a l’altura del número 586 de l’avinguda Meridiana, on estava cremant un contenidor, una motocicleta i un turisme. Fruit d’aquest incendi també es va veure afectada la porteria d’un immoble. Minuts després, van ser alertats de més incendis, que els Bombers anaven extingint.

Seguir la ruta dels incendis

Els agents, coneixedors que en aquesta zona s’havien produït anteriorment altres focs a la via pública, van decidir seguir la ruta dels incendis per intentar localitzar el presumpte autor material dels fets.

Al carrer de Concepció Arenal van observar un individu que mirava com cremava una caixa de cartró al costat d’un contenidor. Quan s’hi van acostar, van percebre que l’home desprenia una forta olor de cremat, tenia les mans tacades de sutge, una bossa plena de diaris i cartró, i un encenedor.

Detenció

Notícies relacionades

Davant aquests indicis, els agents van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de danys.

El detingut, que anava a peu, va provocar presumptament set incendis en total. En aquesta ocasió es van veure afectades una motocicleta, que va quedar completament calcinada, un vehicle, un contenidor de paper, dues porteries d’edificis danyats i diversos contenidors petits de recollida selectiva de matèria orgànica.