Crisi municipal

Barcelona celebra un ple extraordinari sobre els ‘botellons’

Ha sigut forçat per ERC i Junts, que han carregat durament contra la gestió municipal

Barcelona celebra un ple extraordinari sobre els ‘botellons’

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Barcelona celebra un ple extraordinari sobre els ‘botellons’ just després de la sessió ordinària d’aquest dimecres. Aquest ple l’han forçat ERC i Junts, que han carregat durament contra la gestió municipal després dels disturbis registrats aquest cap de setmana durant les festes de la Mercè.

Aquest matí l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebutjat que la facin responsable, ni dels ‘botellons’ a la ciutat, ni dels incidents ocorreguts en aquestes concentracions multitudinàries durant les festes de la Mercè.

Notícies relacionades

En la sessió de control del ple ordinari de l’Ajuntament de Barcelona, Colau ha rebutjat l’exigència del portaveu de Junts, Jordi Martí, perquè assumeixi «alguna responsabilitat del que ha passat a les festes de la Mercè» perquè el govern municipal de coalició BComú-PSC «ha fracassat» i «ho ha fet malament».

El ple extraordinari ha sigut promogut per ERC i Junts per constatar que el dispositiu planificat pel govern municipal per a la Mercè va ser deficient i reprovar les manifestacions de l’alcaldessa i dels tinents d’alcalde Jaume Collboni, Albert Batlle i Jordi Martí Grau.