Sense víctimes

Crema un autobús a l’entrada de la Diagonal de Barcelona

  • Hi havia una vintena de passatgers que han pogut sortir indemnes del vehicle

Crema un autobús a l’entrada de la Diagonal de Barcelona

Guàrdia Urbana Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Un autobús de l’empresa Oliveras, que cobria la ruta E-79 del Baixbus, ha quedat completament calcinat després d’incendiar-se aquest dijous a la tarda a l’avinguda Diagonal de Barcelona, per l’extrem de Pedralbes i Zona Universitària, a l’entrada de Barcelona.

El vehicle, que feia la línia E-79, entre el centre comercial L’Illa de Barcelona i Sant Boi de Llobregat (Parc Sanitari Sant Joan de Deu), ha començat a cremar per la part posterior, quan portava una vintena de persones com a passatge.

El conductor ha pogut parar el vehicle i evacuar la vintena de passatgers al voral del lateral de la via, passada la bifurcació de la ronda de Dalt amb la B-20. La sang freda del xòfer i dels passatgers ha evitat que hi hagués víctimes, ja que l’autobús ha continuat cremant fins a quedar completament calcinat.

Notícies relacionades

Els Bombers han rebut l’avís cap a les 15.00 hores i en una hora i mitja ha quedat solucionat, després del lògic embús de trànsit.

Segons fonts de l’empresa, el motiu de l’incendi ha sigut un sobreescalfament del motor, que ha provocat una alarma en el sistema de navegació del vehicle, que posteriorment ha alertat de foc al motor. «Ha passat tot en segons», han explicat a aquest diari.