Icona turística

La Sagrada Família obrirà cada dia a partir d’aquest dijous

  • Les visites es faran de nou del matí a tres de la tarda, de dilluns a dijous, i fins a les sis de la tarda, de divendres a diumenge

La Sagrada Família obrirà cada dia a partir d’aquest dijous

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts

La Sagrada Família recuperarà aquesta setmana uns horaris més propis de la normalitat prèvia a la pandèmia. A partir de dijous, 1 de juliol, obrirà cada dia les portes entre les nou del matí i les tres de la tarda, de dilluns a dijous, i fins a les sis de la tarda, de divendres a diumenge, segons ha informat la junta constructora en un comunicat.

Notícies relacionades

La basílica va reobrir les portes als visitants el 29 de maig després de set mesos de tancament, inicialment els dissabtes i diumenges, i ha anat ampliant la reobertura i, si l’evolució pandèmica és bona, es plantejarà l’ampliació progressiva en horaris de visites de tarda. L’obertura, assenyala el comunicat, queda subjecta a possibles alteracions segons l’evolució de la situació sanitària, els canvis en les mesures del Procicat i garantint sempre la viabilitat de les visites. La presència de turistes s’ha fet evident al llarg de les últimes setmanes en una de les grans icones de la capital catalana.

Durant l’estiu passat i en els mesos de la pandèmia, i prèviament al tancament del passat 31 d’octubre, la Sagrada Família va reobrir progressivament a partir del 4 de juliol, primer amb visites gratuïtes per als professionals que van estar en primera línia contra la pandèmia, i a partir del 18 de juliol es va ampliar als barcelonins els caps de setmana a la tarda.