Dos detinguts per la Guàrdia Urbana

Violen una dona després de drogar-la a la Barceloneta

  • Dos homes han sigut detinguts per la Guàrdia Urbana, un com a presumpte autor dels fets i un altre per la seva participació, sense aclarir-ho encara, en els fets.

Agentes de la Guardia Urbana en la calle del Mar de la Barceloneta

Agentes de la Guardia Urbana en la calle del Mar de la Barceloneta / JOAN MATEU PARRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge a primera hora del matí una dona ha sigut drogada i violada al barri de la Barceloneta de Barcelona. La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones presumptament relacionades amb els fets, una com a presumpte autor i una altra com a participant, sense que la policia hagi aclarit encara quin va ser el seu rol en els fets. Els agents de la policia local han traslladat els detinguts sota tutela dels Mossos d’Esquadra, que a partir d’ara assumiran la investigació, segons ha avançat Crònica Global i ha pogut confirmar EL PERIÓDICO de fonts de l’Ajuntament. La víctima ha sigut traslladada a l’hospital més pròxim per ser atesa després dels fets.

Fonts del consistori barceloní confirmen que els fets han tingut lloc aquest diumenge poc després de les sis del matí al carrer del Mar, quan una dona ha sigut agredida sexualment amb penetració per presumptament un dels detinguts. La Guàrdia Urbana ha sigut alertada i ha interceptat dos homes implicats en els fets. Un que presumptament seria el responsable de la violació i el seu acompanyant, de qui no està clar el grau de participació en el delicte.