Setmana Santa

Centenars de persones desfilen davant imatges de la Confraria 15+1 de l’Hospitalet

  • L’entitat exhibeix a la plaça de la Bòvila els passos del Crist de Nazaret i la Verge dels Dolors

  • Finalment no s’han pogut cantar les saetes previstes per les restriccions de la pandèmia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Centenars de persones desfilen aquest Divendres Sant marcat davant les imatges de la Confraria 15+1 de l’Hospitalet de Llobregat, que aquest any, igual com l’anterior, no ha pogut fer sortir en processó els passos que tradicionalment milers de feligresos segueixen al carrer.

La confraria ha habilitat a la plaça de la Bòvila de la ciutat un espai en què exhibeix les imatges de Jesús de Natzaret i la Verge dels Dolors, que tradicionalment surt en processó per Setmana Santa.

La confraria tenia previst inicialment el cant de saetes en aquest espai públic, però finalment no ho ha pogut fer per complir les normes decretades per la pandèmia.

Notícies relacionades

Centenars de persones han fet durant el matí llargues cues als espais habilitats amb tanques a la zona per desfilar davant les imatges, entre les quals la tinenta d’alcalde de Participació i Relacions Ciutadanes de l’Hospitalet, María Ángeles Sariñena. 

La Confraria 15+1 es va crear a l’Hospitalet el 1977 per 15 emigrants andalusos que enyoraven la celebració de la Setmana Santa a la seva terra.