On Catalunya

LITORAL A MIG GAS

Barcelona inicia la temporada de bany i recupera el control d’aforament a les platges

El baix nivell de sorra després del pas del temporal Gloria ha obligat a canviar de lloc alguns serveis a la Barceloneta i Llevant

Barcelona inicia la temporada de bany i recupera el control d’aforament a les platges
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La temporada mitjana de platges a Barcelona ha arrencat aquest cap de setmana, marcada per la falta de sorra després del pas del temporal Gloria per Catalunya i per les mesures restrictives a causa de la pandèmia de coronavirus. Segons informa aquest dissabte l’ajuntament de la capital catalana en un comunicat, la temporada s’inicia condicionada pel baix volum actual de sorra a les nou platges de la ciutat, cosa que ha portat el consistori a redistribuir alguns dels serveis a la de la Barceloneta i a la de Llevant.

Notícies relacionades

La temporada mitjana de bany, que s’ha iniciat aquest dissabte, comprèn des del 27 de març al 5 d’abril, tots els caps de setmana d’abril i maig i del 13 al 25 de setembre, mentre que la temporada alta engega el 29 de maig i conclourà el 12 de setembre. Durant aquesta temporada mitjana es posaran en marxa les principals eines per evitar la propagació de la Covid-19, ja implementades la primavera i l’estiu de l’any passat, com el semàfor a la web de l’ajuntament que indica en temps real el nivell d’ocupació de les platges, el reforç dels elements comunicatius o una vintena d’informadors a peu de sorra.

Al marge del coronavirus, amb l’inici de la temporada de bany l’ajuntament ha activat els serveis principals com el de salvament i socorrisme, lavabos públics, dutxes o el reforç de la neteja de la sorra i de la superfície del mar.

Temes:

Platges