MASCOTES

Adoptats 507 gossos i 413 gats a Barcelona el 2020 malgrat la pandèmia

  •  En els últims 12 mesos s’ha mantingut la tendència a la baixa en els abandonaments, que, en els últims quatre anys, s’ha reduït un 44% el nombre de gossos i un 22% el de gats.

1
Es llegeix en minuts

Un total de 507 gossos i 413 gats van ser adoptats a Barcelona durant el 2020, un any atípic per la pandèmia i el confinament en el qual s’han abandonat a la ciutat menys animals que en altres anys. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, l’últim any s’ha mantingut la tendència a la baixa en els abandonaments, ja que, en els últims quatre anys, s’ha reduït un 44% el nombre de gossos que han entrat al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i un 22% el de gats.

Notícies relacionades

El consistori creu que les campanyes de conscienciació i de foment de la tinença responsable que ha fet l’Ajuntament amb el suport de diverses entitats col·laboradores «han donat fruits».

La tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, creu que la ciutadania cada vegada té més clar que tenir un animal a casa és «un motiu d’alegria, però també una responsabilitat i un compromís».

Temes:

Animals