Restriccions

Collboni reclama que el tancament perimetral de Barcelona arribi a l’àrea metropolitana

El tinent d’alcalde demana que es consideri el territori com una única unitat

Collboni reclama que el tancament perimetral de Barcelona arribi a l’àrea metropolitana
1
Es llegeix en minuts

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i portaveu del grup socialista al consistori, Jaume Collboni, ha demanat aquest dijous en un tuit que es consideri la ciutat de Barcelona i els municipis de l’àrea metropolitana una única àrea perimetral, en lloc de mantenir els tancaments per comarques.

Notícies relacionades

Davant la revisió de mesures per part del Procicat sobre les restriccions de mobilitat per la pandèmia de coronavirus, Collboni reclama que es revisi la mesura del tancament comarcal per beneficiar la mobilitat entre Barcelona (Barcelonès) i els municipis del Baix Llobregat com Cornellà, Sant Feliu o Viladecans, que pertanyen a una altra comarca però són àrea metropolitana a tots els efectes.

La reivindicació de Barcelona i els municipis veïns com una única unitat ja es va plantejar el mes de desembre passat, tot i que no es va aconseguir. També l’alcaldessa, Ada Colau, l’havia plantejat per evitar les aglomeracions dels barcelonins en cap de setmana, quan els està vetat sortir del municipi, fet que provoca multituds en parcs i platges.