Primera víctima mortal de la ciutat del 2021

Mor el menor de 14 anys atropellat a la Bonanova de Barcelona

El noi havia ingressat en estat crític a l’Hospital Sant Joan de Déu després de ser envestit per un vehicle a l’altura del número 69 del passeig de la Bonanova

Mor el menor de 14 anys atropellat a la Bonanova de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El menor de 14 anys, que estava aquest dimarts en estat crític a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) després de ser atropellat aquest dilluns a Barcelona per un turisme, ha mort, segons han informat fonts de l’Ajuntament de Barcelona.

El noi havia ingressat aquest dilluns en estat crític després que un vehicle l’envestís poc després de les 18.00 hores a l’altura del número 69 del passeig de la Bonanova en circumstàncies que estan sota investigació, segons ha informat aquest dimarts l’Ajuntament de Barcelona.

Els efectius del SEM, que van mobilitzar dues ambulàncies, van traslladar el menor al centre hospitalari, on ha mort aquest dimarts.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Barcelona ha lamentat la mort del nen i ha donat el condol a la família i amics, a més de reafirmar el seu compromís de treballar per reduir les víctimes en els accidents de trànsit.

Aquesta és la primera víctima mortal en un sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona d’aquest 2021.