Les obres d’impermeabilització afectaran la mobilitat del passeig Colom

La reforma, que començarà aquest divendres, obligarà a ocupar dos carrils de circulació de la calçada en el costat mar de la via

Les obres d’impermeabilització afectaran la mobilitat del passeig Colom
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La galeria de servei del Moll de la Fusta de Barcelona estarà afectada per restriccions de mobilitat a partir del 5 de febrer a causa de les obres d’impermeabilització de l’espai, que alteraran els carrils del passeig Colom.

Les obres, segons ha comunicat el consistori, obligaran a ocupar dos carrils de circulació de la calçada en el costat de mar del passeig Colom, una cosa que comportarà la reordenació dels carrils, a més de canvis a l’arbratge, amb la plantació de nous exemplars a partir d’estiu.

Notícies relacionades

La calçada del costat de muntanya passarà a tenir un carril bus i dos carrils de circulació en sentit Llobregat, la calçada central mantindrà el carril bus en sentit Besòs, a més d’un carril de circulació per a vehicles en el centre i un sol carril en sentit Besòs amb gir obligatori a Pas Sota Muralla en el costat de mar.

Aquesta reordenació comportarà el trasllat de tres parades de bus que donen servei a les línies 59, 120, D-20, H-14, N-0, N-6 i V-13 de TMB, que passaran, a estar ubicades al costat de muntanya.