de la línia 55

Sis ferits en el xoc de dos autobusos al Poble Sec de Barcelona

Un dels vehicles ha quedat encastat a la bastida d’una obra

1
Es llegeix en minuts

Sis persones (cinc viatgers i un conductor) han resultat ferides aquest dissabte a la tarda, la majoria lleus, en el xoc de dos autobusos de la línia 55, al barri del Poble Sec de Barcelona, han informat a Efe fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El succés ha tingut lloc cap a les quatre de la tarda a l’encreuament dels carrers França Xica i Radas, on hi ha un bucle en la ruta dels autobusos de la línia 55, que s’han creuat quan cada un circulava en sentit oposat a l’altre. TMB ha indicat que es desconeixen les causes que han provocat el xoc, que s’investigarà a partir de l’atestat de la Guàrdia Urbana.

Encastat en una bastida

Un dels autobusos, que ha quedat bastant fet malbé, ja ha sigut retirat del lloc, mentre que l’altre, a conseqüència de l’impacte, s’ha quedat encastat a la bastida d’obres aixecada a un edifici de la zona.

Efectius dels Bombers de Barcelona avaluen en aquests moments l’estat de la bastida i la conveniència de desencaixonar l’autobús o, al contrari, actuar primer en el sistema tubular per evitar el seu ensorrament a l’extreure el vehicle.

Traslladats a l’hospital

Notícies relacionades

Els ferits han sigut assistits per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat dos d’ells als hospitals Clínic i Sagrat Cor de Barcelona. La resta, de caràcter lleu, han sigut atesos al lloc.

La línia 55 de TMB cobreix la ruta que va des de la plaça Catalana, al districte d’Horta-Guinardó, fins a la plaça Dante, al costat de l’accés al funicular de la muntanya de Montjuïc, a l’avinguda Miramar.