SENSE RESPECTAR LES MESURES DE LA COVID

Denunciades 74 persones que participaven en un 'botellon' a Barcelona

Segons la policia, les més de 120 persones presents al Port Vell estaven concentrades sense mantenir les distàncies de seguretat, sense fer ús de les mascaretes i consumint alcohol

zentauroepp55106316 soc moll200925160524

zentauroepp55106316 soc moll200925160524

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un total de 74 persones han sigut denunciades per participar aquesta matinada en un 'botellon' en què hi havia més de 120 persones, al Moll de la Fusta de Barcelona, on estaven consumint alcohol sense guardar les distàncies de seguretat, ni utilitzar mascareta.

En un comunicat conjunt, el port de Barcelona, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han informat que han hagut de desplegar un dispositiu especial per dispersar les més de 120 persones que estaven concentrades al Moll de la Fusta «per incomplir les normes vigents de salut pública».

Més informació (Auto)

Título notícia (Auto)

Título notícia (Auto)

El dispositiu policial ha començat a les 01.30 hores i ha acabat les 02.40 d'aquesta matinada amb un saldo de 74 denunciats per incomplir les mesures sanitàries anti-Covid.

Sense distàncies de seguretat

Notícies relacionades

Segons la policia, les més de 120 persones presents al Port Vell estaven concentrades sense mantenir les distàncies de seguretat, sense fer ús de les mascaretes i consumint alcohol a la via pública en grup.

Els agents han incoat 37 denúncies per incomplir les limitacions de concentració de persones en reunions; 28 denúncies per no mantenir la distància física interpersonal de seguretat; quatre per no portar mascareta de protecció; una per tinença de substàncies estupefaents; dues per consum d'alcohol a la via pública, i dues més per desobediència als agents de l'autoritat.