PARC D'ATRACCIONS

El Tibidabo torna a obrir les portes

El parc d'atraccions afegeix noves mesures per garantir la seguretat de visitants i treballadors

L'ús de mascaretes és obligatori en tot el centre i s'aplicarà un control d'accés per evitar multituds

zentauroepp53987232 tibidabo200704132557

zentauroepp53987232 tibidabo200704132557 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’emblemàtic Tibidabo, el parc d’atraccions que corona la ciutat de Barcelona, reobre per fi les portes després de mesos tancat per la pandèmia de Covid-19. L’espai, que feia que estava tancat des del 14 de març, torna a acollir visitants amb un paquet de mesures extraordinari per garantir la seguretat de visitants i treballadors.

Les mesures, segons expliquen des del centre, s’aplicaran a tot el recinte de manera temporal i s’aniran adaptant en funció de l’evolució de la normativa vigent i de les recomanacions de les administracions i autoritats sanitàries perquè visitar el parc pugui ser «una experiència a l’aire lliure, adaptada i segura». 

L’ús de mascareta serà obligatori a tot el parc, així com el control d’aforament per garantir la distància mínima de seguretat entre persones o unitats familiars. També es demana als visitants que mantinguin els hàbits d’higiene de mans i les altres mesures aconsellades per les autoritats sanitàries. 

La famosa nòria del parc també torna a encendre els engranatges durant aquest primer cap de setmana de reobertura / JORDI COTRINA

Nous horaris

Notícies relacionades

La reobertura també porta un canvi en els horaris. Aquest mes de juliol, el Tibidabo obrirà de dimecres a divendres de 12 a 21 h i els caps de setmana fins a les 22 hores. A l’agost estarà obert cada dia fins a les 22 h. L’àrea panoràmica seguirà els mateixos horaris però obrirà una hora abans, les 11 hores.

En aquests dies, algunes de les atraccions i espectacles podrien estar tancats temporalment, mentre es reajusten a les noves mesures de seguretat per la Covid-19. Tota la informació sobre el parc, així com la venda d’entrades, continua estant disponible a través de la web del Tibidabo. 

Temes:

Tibidabo