MILLORA DE L'ACCESSIBILITAT

Quatre milions d'euros per adaptar els accessos a l'estació de metro Ciutadella-Vila Olímpica

El projecte es redactarà en un termini de 12 mesos i després començaran les obres

zentauroepp6828507 soc200620131316

zentauroepp6828507 soc200620131316 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha licitat la redacció del projecte per adaptar els accessos de l’estació de la línia L-4 de metro de Ciutadella-Vila Olímpica, a Barcelona, unes obres que suposaran una inversió de 4 milions d’euros. 

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, els treballs consistiran en l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda d’aquesta instal·lació i la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació s’acabarà en 12 mesos per després iniciar les obres.

Actualment, l’accés a l’estació, situat en la intersecció del carrer Ramon Trias Fargas amb l’avinguda d’Icària, s’efectua mitjançant unes escales fixes i mecàniques als dos costats de l’avinguda d’Icària i, des d’aquest punt, s’arriba al vestíbul a través d’un passadís de 120 metres. 

El projecte definirà les actuacions necessàries a dur a terme al vestíbul existent per adaptar l’estació a persones amb mobilitat reduïda.

Notícies relacionades

Segons la Generalitat, actualment estan adaptades 146 de les 159 estacions existents a la xarxa de metro de l’àrea de Barcelona, una xifra que suposa un 92% del total. 

En aquests moments, estan en execució els treballs per adaptar a persones amb mobilitat reduïda l’intercanviador de Maragall i pròximament començaran els de la plaça d’Espanya.