On Catalunya

Ple a les platges i el parc de la Ciutadella de Barcelona

Els barcelonins aprofiten el bon temps per ajuntar-se a les platges i parcs de la capital catalana

ciutadella vid 12 223646 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La decepció de Barcelona i la seva àrea metropolitana per no avançar a la fase 3 de la desescalada dilluns que ve no ha impedit que desenes de persones s’hagin ajuntat aquest divendres al parc de la Ciutadella de la capital catalana per celebrar un ‘macrobotellón’ prop de les vuit del vespre.

Notícies relacionades

El bon temps ha propiciat que desenes de joves hagin aprofitat els últims raigs de sol per ajuntar-se al pulmó verd de Ciutat Vella en grans grups en què, majoritàriament, no s’ha respectat la distància de seguretat i en què les mascaretes amb prou feines tenien cabuda. Fins i tot els venedors ambulants han desplegat el seu mostrari de pareos per començar unes vendes paralitzades pel confinament.

Les platges de Barcelona han sigut un altre dels llocs plens de barcelonins, que no han dubtat a amuntegar-se a la sorra i endinsar en grup dins l’aigua, també fent cas omís de la distància de seguretat.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions