Detingut després de fugir per terrats un jove que robava amb un patinet a Santa Coloma

Els Mossos van detenir el menor que està sent investigat per tres robatoris més

mossos-desquadra

mossos-desquadra

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor acusat de robar una cadena d’or a una dona des d’un patinet i que va poder ser arrestat pels agents després que s’intentés escapar corrent per diversos terrats de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

Segons han informat fonts policials, el detingut, un menor de nacionalitat espanyola que ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, va ser arrestat diumenge passat 10 de maig, pels delictes de robatori amb violència i intimidació, desobediència, danys i entrada a vivenda aliena.

Una dona va denunciar que el 5 de maig passat un jove que anava en patinet li havia arrencat la seva cadena d’or a la via pública i havia fugit.

Els Mossos van iniciar una investigació, amb la qual van poder identificar el presumpte autor del robatori amb el patinet, a qui van localitzar diumenge passat, 10 de maig.

Fugida pel terrat

Al comprovar que els agents es dirigien cap a ell per detenir-lo, el jove, segons les fonts, va entrar al portal d’un edifici i va aconseguir arribar al terrat, intentant fugir dels agents.

Notícies relacionades

Després de passar per diversos terrats, el menor finalment va trencar la finestra d’un àtic, va entrar al pis, va accedir a l’escala i va baixar al carrer, on va ser detingut pels Mossos d’Esquadra.

Els Mossos investiguen si el menor detingut està involucrat en tres robatoris més a Santa Coloma de Gramenet.