cinquena víctima del 2020

Un home de 69 anys mor en accident de trànsit a Barcelona

El sinistre ha ocorregut al carrer de Pamplona cantonada amb el de Pallars al col·lidir un turisme amb un autobús municipal

whatsapp-video-2020-04-23-at-110604 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una persona de 69 anys ha mort aquest matí a Barcelona a conseqüència d’un accident de trànsit que ha succeït al carrer de Pamplona, cantonada amb el carrer de Pallars, al districte de Sant Martí. El sinistre ha ocorregut cap a les 10.50 hores i s’han vist implicats un turisme i un autobús municipal, segons ha informat el consistori de la capital catalana en un comunicat.

Notícies relacionades

La víctima, un home, era el conductor del turisme, mentre que el xòfer de l’autobús i una passatgera han sigut traslladats a centres hospitalaris en estat menys greu. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. Fins al lloc dels fets s’han traslladat unitats dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials municipal que ha ofert atenció psicològica als familiars del mort. Ha sigut la cinquena víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any.