Alerta sanitària

Desallotjada la sala de coordinació d'emergències de Barcelona per un brot de coronavirus

El positiu d'un policia obliga a buidar i desinfectar l'espai del carrer Lleida que comparteixen Mossos, GUB, Bombers i SEM

Els policies s'han ressituat a les seus dels seus respectius cossos fins que sigui possible tornar-hi

zentauroepp14067545 soc sala coordinacio emergencies200410192716

zentauroepp14067545 soc sala coordinacio emergencies200410192716

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

La sala de coordinació d’emergències de Barcelona ha hagut de ser desallotjada aquest divendres després de detectar-se un cas positiu per Covid-19 en uns dels agents que treballen en aquest espai del carrer de Lleida, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO.  

Mentre durin els treballs de desinfecció, i per no interrompre la gestió de totes els serveis que puguin requerir-se, els funcionaris han sigut ressituats a les seves seus respectives i continuaran coordinant-se per via telemàtica. Fonts municipals remarquen que una situació com aquesta estava contemplada en el pla de contingència aprovat el passat 14 de març i que la gestió dels equips es manté inalterable. 

Notícies relacionades

La previsió és que el torn de nit, que entrarà de serveis durant la franja nocturna d’aquest divendres a dissabte, ja pugui tornar a l’edifici amb normalitat. 

A la sala del carrer de Lleida, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana, els Bombers de Barcelona i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) treballen conjuntament. Al conèixer-se que un dels policies havia donat positiu i que un altre presentava símptomes, les autoritats han optat per desallotjar el lloc i procedir a desinfectar-lo. 

Temes:

Coronavirus