MAPA INTERACTIU

Una web localitza les botigues obertes a Barcelona malgrat el coronavirus

El directori de 150 establiments es pot filtrar per activitats i fer recerques per barris

218 adjunto

218 adjunto

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona Comerç ha engegat la plataforma www.botiguesobertes.barcelona, des d’on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat de Barcelona des de la declaració de l’estat d’alarma, així com els que ofereixen serveis de venda ‘online’. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus en directe.]

La plataforma, oberta a tot el comerç de la ciutat, es tracti d’establiments o serveis associats a qualsevol dels 24 eixos comercials de Barcelona Comerç o no, presenta un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat i també un mapa interactiu on apareixen geolocalitzats tots els establiments perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris.

A la fitxa de cada comerç o servei apareix la  direcció, horari i telèfon, a més d’informació pràctica com si ofereixen servei de repartiment a domicili, comandes ‘online’, per telèfon o Whatsapp o si només atenen urgències.

Noves altes

Actualment la web ja compta amb prop de 150 comerços i serveis, i s’espera que en aquests pròxims dies el nombre continuï pujant d’acord que es vagin validant les altes.

Aquesta plataforma ‘online’ de servei a la ciutat, creada i gestionada per Barcelona Comerç, és totalment gratuïta. Qualsevol comerç de la ciutat de Barcelona amb autorització per oferir servei segons el reial decret llei 10/2020, de 29 de març, pot gestionar la seva inclusió en la plataforma.

Amb aquesta iniciativa, Barcelona Comerç vol informar els veïns de Barcelona sobre on es poden proveir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, mentre contribueix a reforçar la visibilitat del petit comerç que, malgrat la dificultat d’aquestes setmanes, continua aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament a la ciutadania.

Aquestes són les activitats de les botigues obertes a la ciutat

carnisseria – xarcuteria

celler

drogueria

dentista

estanc

farmàcia

fruiteria – verdures

peixateria

quiosc-papereria

reparacions

restaurant (‘take away’)

supermercat

veterinari – alimentació animals de companyia

Notícies relacionades

resta alimentació

d’altres

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions