MATINADA DEL 16 DE FEBRER

Els Mossos investiguen una baralla multitudinària a l'estació de Metro de Vila Olímpica

La policia catalana treballa amb la hipòtesi que la baralla va començar en una discoteca pròxima i es va traslladar després a l'andana

mossosrambla

mossosrambla

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla multitudinària a l’estació de metro Ciutadella-Vila Olímpica de Barcelona que va tenir lloc la matinada del 16 de febrer, segons ha avançat la publicació digital ‘Tot Barcelona’. 

Prèviament havia tingut lloc una altra baralla entre dos grups a la sortida d’una discoteca de la Vila Olímpica. Mossos i porters van reconduir la situació i un dels grups va marxar cap al metro. A l’estació va aparèixer l’altre grup i es van tornar a barallar. 

Notícies relacionades

Els Mossos no poden confirmar encara si els atacants del metro formaven part del primer grup amb què s’havien barallat, però treballen amb la hipòtesi que l’origen d’aquest segon enfrontament fos motivat per algun incident de la primera baralla. 

Des de la publicació digital asseguren que un home negre va resultar ferit lleu després de quedar inconscient per un cop de puny. Així mateix, indiquen que el grup d’atacants anava encaputxat tot i que els Mossos descarten que la baralla hagi tingut res a veure amb motius racials.