FLOTANT AL MAR

Trobat un cadàver amb vestit de neoprè al port de Barcelona

El cos ha aparegut després de les envestides del temporal sobre les roques

zentauroepp51837442 grafcat9955  barcelona  20 01 2020   varias personas observa200122193142

zentauroepp51837442 grafcat9955 barcelona 20 01 2020 varias personas observa200122193142 / Enric Fontcuberta

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha localitzat flotant aquest dijous al mar, a unes sis milles del Port de Barcelona, el cadàver d’una persona que segurament feia «dies i fins i tot mesos» a l’aigua, per la qual cosa es descarta que la seva mort estigui relacionada amb el temporal.

Fonts de l’institut armat han explicat que efectius de Salvament Marítim han recuperat aquesta tarda el cadàver, que estava en estat esquelètic i recobert per un vestit de neoprè. Això fa pensar que la víctima podria ser un bussejador que va quedar atrapat temps enrere a les roques i que el temporal ha tret a la superfície.

A causa de l’avançat estat de descomposició del mort, els experts estimen que podria portar «dies, setmanes i fins i tot mesos» al mar, cosa que dificultarà la seva identificació.

Autòpsia aquest divendres

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec d’aquesta investigació, així com d’un altre cadàver que ha aparegut aquest matí a la platja del Prat de Llobregat (Barcelona) i que correspon a un home i no a una dona, com per error s’havia informat al principi. El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat que en aquest cas «la investigació no està prou desenvolupada per saber si la mort és causa del temporal».

Fonts de la Guàrdia Civil han assenyalat que demà es farà l’autòpsia al cadàver per mirar d’esbrinar la seva identitat i les causes de la mort.