operatiu nocturn

Batuda policial en una zona de lleure conflictiva de Badalona

Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional identifiquen més de 50 persones i en detenen més de 10

Els veïns protestaven pel consum de droga i el soroll generat a tres locals

zentauroepp22843979 badalona  barcelones   26 06 2013   barcelona   guardias urb200118150808

zentauroepp22843979 badalona barcelones 26 06 2013 barcelona guardias urb200118150808 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional en una zona de lleure conflictiva de Badalona (Barcelona) s’ha saldat la matinada d’aquest dissabte amb més de 50 identificacions per tinença d’armes i consum de drogues en la via pública i batudes a tres locals.

Segons han informat fonts policials, l’operació ha comportat entrades i registres a dos bars i una xurreria dels carrers Pau Piferrer i Londres de Badalona que havien originat queixes veïnals pel soroll que generaven els locals i pel consum de drogues al carrer.

En el dispositiu, desplegat ahir a la nit, s’ha identificat un total de 52 persones i s’han interposat diverses denúncies per tinença d’armes i drogues i per infraccions a les ordenances de civisme municipals.

Així mateix, els Mossos d’Esquadra han detingut un dels identificats, després de comprovar que tenia vigent una ordre de recerca i captura.

Per la seva part, la Policia Nacional ha detingut nou persones més per no tenir permisos de residència, després de la qual cosa tramitarà els procediments corresponents per expulsar-los.

Notícies relacionades

El tinent d’alcalde de Seguretat de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat els resultats «positius» de l’operació policial i la «bona coordinació entre els tres cossos» que han intervingut.

També l’alcalde, Àlex Pastor, ha elogiat el «gran treball coordinat» dels cossos i forces de seguretat implicades en el dispositiu, a través d’un missatge publicat en el seu compte de Twitter.