A HORTA-GUINARDÓ

Un home pega dues dones a Barcelona quan volien fugir d'ell mentre es masturbava

Les noies asseguren que l'agressor se'ls va acostar quan estaven assegudes en un portal i amb l'excusa de demanar-los foc per a un cigarret es va abaixar els pantalons

coll

coll

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues dones han denunciat que un home els ha pegat aquest diumenge a la matinada a l’intentar fugir quan ha començat a masturbar-se davant d’elles al barri d’Horta de Barcelona, segons ha denunciat en el seu compte de Twitter el Comitè Feminista i Antifeixista d’Horta-Guinardó en el seu compte de Twitter.

Segons han denunciat a través d’un comunicat en xarxes socials distribuït per l’anomenat Comitè Feminista i Antifeixista, l’agressor s’hauria acostat a les noies quan es trobaven assegudes en un portal i amb l’excusa de demanar-los foc per a un cigarret s’hauriaabaixat els pantalons per masturbar-se.

Les noies haurien intentat fugir, però, segons la seva denúncia pública, l’home hauria agafat una d’elles pel braç i, abans que poguessin fugir, hauria donat diversos cops de puny a les joves.

Notícies relacionades

«Per putes», els hauria dit abans d’agredir-les.

Els fets, sobre els quals als Mossos encara no els consta denúncia, van ocórrer al carrer Arenys, al costat de la parada de metro Coll-La Teixonera, al barri d’Horta-Guinardó.