Transport a BCN

Calvet, sobre les noves tarifes: «El títol estrella ha de ser la T-Usual»

El conseller de Territori defensa que amb les noves tarifes els usuaris habituals «surten guanyant»

Justifica la desaparició de la T-10 per «canviar la manera d'utilitzar el transport públic»

zentauroepp51210878 barcelona 4 12 2019 barcelona   amt presenta las nuevas tari191204183047

zentauroepp51210878 barcelona 4 12 2019 barcelona amt presenta las nuevas tari191204183047 / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha defensat que amb les noves tarifes del transport públic a Barcelona anunciades aquest dimecres els usuaris habituals «surten guanyant». En declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que la T-Usual ha de ser el «títol estrella» i ha justificat la desaparició de la T-10 per «canviar la manera d’utilitzar el transport públic» i aconseguir més quota de mercat.

Notícies relacionades

Així mateix, ha puntualitzat que la T-casual, que substituirà la T-10, serà unipersonal però no personalitzada amb nom i DNI, sinó que es podrà compartir però sense marcar dos viatges seguits. Ha defensat que aquesta T-Casual «puja molt poquet» i que a l’usuari habitual la nova T-Usual «li surt a compte». A més, ha assegurat que els bitllets unitaris mantenen preus «molt barats» en comparació amb altres ciutats europees.

Calvet ha dit que la T-Usual ha de ser el «títol estrella» i ha assegurat que per a una persona que la utilitzi tots els dies, a partir del 18è «ja surt a compte». A més, permet fer viatges il·limitats.