novetat

La nòria nadalenca ja llueix al Port Vell

La fira que organitza el Port de Barcelona s'inaugurarà el dia 5 i durarà un mes

zentauroepp51088398 bcn191125194537

zentauroepp51088398 bcn191125194537 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán

La fira de Nadal que organitza el Port de Barcelona es convertirà en la gran novetat d’aquest any amb un muntatge de 5.700 metres quadrats al Portal de la Pau, l’element més visible del qual, una gran nòria, llueix ja des d’avui dilluns. La inauguració, a càrrec de la Fura dels Baus, es farà el dia 5 de desembre i el muntatge durarà un mes.

Notícies relacionades

Els operaris han muntat aquest matí l’engranatge de la nòria que quedarà al costat de l’antic edifici de l’Autoritat Portuària de Barcelona, encarat per motius tècnics cap a la ciutat, tot i que enganxada al mar.  Serà una de les peces fonamentals però no l’única, ja que el pessebre flotant (de set metres d’altura) en aigües del port, i la il·luminació nocturna ambleds de l’esmentat edifici compartiran protagonisme.

El Port de Barcelona ha pres la iniciativa d’impulsar un muntatge tradicional i espectacular que es convertirà en tot un reclam per a barcelonins i visitants, coincidint amb els seus 150 anys d’història, però ja té decidit donar-hi continuïtat i fer-ho cada any amb més ambició. A l’espai delimitat aquest any hi haurà múltiples activitats per a les famílies, un escenari per amenitzar les jornades, llocs de venda de regals i de gastronomia i altres sorpreses.  

Temes:

Nadal