A SANT BOI

Una guàrdia privada dispara per accident al seu company en una baralla

La dona està acusada d'un delicte d'amenaces, després de treure l'arma en plena discussió en el seu lloc de treball

Els dos vigilants estaven custodiant la caserna militar de Sant Boi de Llobregat

zentauroepp40420686 gra118 sant boi de llobregat  barcelona   05 10 2017   una f190828205048

zentauroepp40420686 gra118 sant boi de llobregat barcelona 05 10 2017 una f190828205048 / Quique Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona, guàrdia de seguretat d’una empresa privada que s’encarrega de la vigilància del recinte militar de Sant Boi de Llobregat, ha disparat aquest dimecres a la tarda contra el seu company de feina durant una discussió entre tots dos, han confirmat fonts policials. L’home ha resultat il·lès i la dona ha sigut detinguda per un delicte d’amenaces.

Els fets s’han produït entorn de les 18.00 h quan els dos vigilants han iniciat una baralla per causes desconegudes. Pel que sembla, en ple enfrontament, la dona ha tret la seva arma reglamentària, que, segons ha testificat més tard davant dels Mossos d’Esquadra, s’ha disparat de manera accidental.

Notícies relacionades

El tret no ha arribat a fregar l’home, que ha sortit indemne de la baralla. A l’agressora se li imputa, no obstant, un delicte d’amenaces, a l’haver empunyat una pistola contra el seu company.

La direcció general d’Administració i Seguretat de la Generalitat, l’organisme de la Conselleria d’Interior del qual depenen els vigilants privats que exerceixen les seves funcions a Catalunya, ha obert una investigació per mirar d’aclarir els fets, ocorreguts a la zona de la caserna militar de Santa Eulàlia, al centre urbà de Sant Boi.