CRIMINALITAT

Desarticulat un clan familiar dedicat al tràfic de marihuana a l'Hospitalet

Els Mossos d'Esquadra van localitzar més de sis quilos d'aquesta droga i 12.000 euros en efectiu

Els detinguts són dos homes i dues dones de nacionalitats colombiana i espanyola

undefined49511168 17 06 2019 cotxe dels mossos  barcelona sociedad catalu  a e190822181050

undefined49511168 17 06 2019 cotxe dels mossos barcelona sociedad catalu a e190822181050 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un clan familiar dedicat al tràfic de marihuana a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), operació en què van localitzar més de sis quilos d’aquesta droga entre altres substàncies i 12.000 euros en efectiu.

Segons ha informat aquest dissabte la policia autonòmica en un comunicat, els detinguts són dos homes i dues dones de nacionalitats colombiana i espanyola, d’edats compreses entre els 23 i els 47 anys d’edat, i veïns d’aquesta localitat.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de maig passat, quan agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet, que ha col·laborat en la investigació, van detectar un trànsit molt elevat de persones que acudien a un dels edificis del barri Les Planes-Florida de l’Hospitalet de Llobregat on dos els detinguts, una dona i el seu gendre, venien de manera habitual dosis de marihuana.

Transport de mercaderia

Els agents van detectar que a la nit la dona transportava les dosis que no havia pogut vendre durant el dia fins a un edifici pròxim on vivia la seva germana i que al matí era un altre veí d’un altre immoble, que utilitzava una furgoneta i la indumentària de l’empresa de transports per a la qual treballava, qui tornava a traslladar de nou les substàncies al pis on es feia la venda.

Notícies relacionades

Durant el registre policial d’aquesta operació, que va acabar dimecres passat, 21 d’agost, els agents que van accedir als domicilis dels investigats, que utilitzaven per ocultar la droga, van trobar més de sis quilos de marihuana, grans quantitats de dosis preparades per a la seva venda, 800 grams d’haixix, una pistola detonadora i 12.000 euros en efectiu fruit del tràfic de drogues.

Els quatre detinguts han passat a disposició del jutjat d’instrucció número 3 de l’Hospitalet de Llobregat, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs, mentre la policia continua la investigació i no descarta noves detencions.