PROTESTA VEÏNAL

Cassolada a La Verneda contra la inseguretat i els ocupes

Uns 50 veïns van protestar a la Rambla Prim mobilitzats per l'Associació de Veïns de La Verneda Alta

video-2019-08-18-10-45-24-1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Uns 50 veïns del barri de La Verneda van protestar dissabte a la nit en una cassolada al número 240 de la Rambla Prim. La concentració, convocada per l’Associació de Veïns de La Verneda Alta, buscava criticarl’“augment d’inseguretat i incivisme” i les ocupacions de locals al barri. 

Precisament al número 240 de la Rambla Prim hi ha un baix, propietat del BBVA, que ha provat de ser ocupat recentment, segons expliquen els veïns en un comunicat. Tot i que, segons el seu parer, són moltes les vivendes que registren ocupacions en aquest barri. Una cosa que no els agrada, especialment quan es tracta de locals comercials.

Notícies relacionades

Els veïns es queixen de la gestió del conflicte que fa l’Ajuntament de Barcelona. “En reiterades ocasions hem sol·licitat mesures de prevenció i actuació en vista de l’abandonament, incivisme i inseguretat que està vivint el nostre barri”, afirmen en un document. 

De fet, a causa de la falta de resposta de les autoritats de què protesten, han optat per organitzar-se ells mateixos. L’associació ha requerit que els veïns informin els propietaris de locals buits del “risc” de les ocupacions, i recomanen que hi instal·lin alarmes o reforcin les mesures que impedeixin l’accés al local.

Temes:

Okupes