Ofensiva contra el 'top manta'

Atac a la seu de Pimec de Barcelona amb pintades: 'Més manters, menys policia'

Collboni posa l'ajuntament a disposició de la patronal per al que sigui necessari

fotonoticia 20190802 car 1200

fotonoticia 20190802 car 1200

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La seu de la patronal Pimecs’ha despertat aquest divendres amb missatges pintats a les portes de la seva seu que diuen ‘Més manters, menys policia’ i ‘Solidaritat amb els manters’, així com alguns desperfectes a les portes de vidre.

El secretari general de Pimec, Antoni Cañete, ha llançat un missatge en el seu compte de Twitter que afirma: “Rebutgem totalment i frontalment qualsevol classe de manifestació o agressió com aquesta que hem patit, i continuarem al costat i defensant la venda legal del comerç que paga impostos”.

“Respectant les persones i rebutjant les activitats il·legals que hi ha rere les pràctiques dels manters, nosaltres sempre estarem amb el comerç que paga impostos”, ha destacat.

La Cambra de Barcelona ha rebutjat l’acció: “Condemnem aquest injustificat acte vandàlic contra Pimec i mostrem tot el nostre recolzament a l’entitat i a la seva tasca en favor del teixit empresarial de la nostra ciutat”.

En aquesta línia, també s’han posicionat el Consell de Gremis, que ha reiterat el seu “recolzament a les accions iniciades per erradicar la venda il·legal”.

Notícies relacionades

El líder del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha posat el consistori a disposició de la patronal per al que sigui necessari, després de condemnar els fets: “La nostra més ferma condemna davant d’aquest atac vandàlic contra la seu de Pimec. La violència mai serà el camí per aconseguir res”.

Des de JxCat de Barcelona, la portaveu del grup municipal, Elsa Artadi, ha demanat al Govern barceloní emprendre accions per evitar aquestes situacions: “Condemnem qualsevol acte de violència”.

Temes:

Top manta