Acte de formalització

Barcelona entrega la llicència d'obres a la Sagrada Família

La Junta Constructora confia que l'acord obri una nova etapa per resoldre qüestions pendents com l'escalinata de la Glòria, que afecta vivendes

zentauroepp49194676 la tinenta d alcaldia d urbanisme  janet sanz  i el presiden190724135634

zentauroepp49194676 la tinenta d alcaldia d urbanisme janet sanz i el presiden190724135634 / Nazaret Romero

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Barcelona i la Junta Constructora de la Sagrada Família han formalitzat aquest dimecres l’entrega de la llicència d’obres, després que la Junta Constructora de la basílica hagi pagat els 4,6 milions d’euros corresponents a impostos i taxes associats al permís.

Notícies relacionades

Després de dos anys de negociacions, el consistori i la Junta Constructora de la basílica finalitzen, així, el procés de regularització de la construcció en la seva verticalitat.

La llicència d’obres, no obstant, no inclou qüestions pendents com l’escalinata de la Glòria, que amenaça diverses vivendes. Sobre les qüestions pendents, el president de la Junta Constructora del temple, Esteve Camps, va confiar que aquest primer acord obre una nova etapa per resoldre aquesta segona fase, mentre que la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, ha dit que qualsevol solució s’haurà de debatre amb els veïns i haurà de garantir la sostenibilitat i el dret a la vivenda.