Al Poblenou

Un quart detingut per la violació múltiple en un descampat de Barcelona

Dos presumptes agressors més i una dona van quedar en llibertat dissabte i en quedaria un altre per arrestar

b37af242-aee7-4ad9-9a17-94de557f3b10-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos van detenir diumenge a la nit un tercer home de nacionalitat romanesa acusat d’agredir sexualment una dona a Barcelonad’agredir sexualment . Dos presumptes agressors més van quedar en llibertat dissabte. El magistrat va decidir retirar-los el passaport i obligar-los a comparèixer setmanalment al jutjat. En quedaria un altre per detenir, ja que la víctima va declarar que l’havien agredit quatre homes.

Una dona va ser arrestada també per detenció il·legal, i també va quedar lliure després de passar a disposició judicial. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va informar el dissabte que les mostres de l’ADN encara no havien sigut analitzades i, per tant, encara no s’havia fet la identificació dels autors.

La van trobar desorientada pel carrer

Les primeres tres detencions es van produir divendres. Els fets van tenir lloc el cap de setmana anterior. Uns ciutadans van localitzar la víctima caminant pel carrer desorientada i demanant ajuda. Se la va traslladar a un centre hospitalari per rebre atenció mèdica.

Notícies relacionades

La víctima va explicar que hauria sigut retinguda en un descampat amb portes metàl·liques del qual finalment va poder escapar. No obstant, va relatar que no recordava amb exactitud com havia sigut conduïda fins al lloc, ja que s’hauria quedat adormida en un banc de la ciutat i, al despertar-se, uns homes l’haurien portat al descampat, on s’haurien produït les agressions i hauria quedat retinguda durant tot el cap de setmana.

Els Mossos van poder localitzar el lloc on presumptament s’haurien produït els fets i divendres al matí van poder detenir dos dels autors identificats com a presumptes autors de l’agressió i la detenció il·legal, de nacionalitat romanesa, i una dona de nacionalitat espanyola.

Temes:

Violacions