Inseguretat en el transport públic

Dos carteristes salten a les vies del metro per fugir a l'estació de Collblanc | Vídeo

zentauroepp45830191 barcelona  09 11 2018   barcelona  centro de seguridad y pro190721205429

zentauroepp45830191 barcelona 09 11 2018 barcelona centro de seguridad y pro190721205429 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Dos carteristes es tiren a la via per passar a l’altra andana de l’estació de Collblanc i aconsegueixen evitar així ser atrapats pels vigilants que els persegueixen, segons es pot veure amb claredat en un vídeo publicat aquesta nit en el compte ‘Hartos de Hurtos’ de Twitter.

En el vídeo es veu com un carterista primer i l’altre després, que ja han sigut sorpresos, salten a la via. Un dels dos té problemes per pujar a l’altra andana i ho intenta diverses vegades. Al final aconsegueix fer-ho i escapa, sense que els passatgers que presencien l’escena facin res i mentre un vigilant intenta empaitar-los, però sense atrevir-se a creuar les vies.

Una 'patrullera' voluntària els va detectar

Notícies relacionades

El vídeo, l’autoria del qual es desconeix, va ser gravat pel que sembla dijous passat a l’esmentada estació. Fonts del col·lectiu Patrulla Ciutadana van explicar a EL PERIÓDICO que una voluntària d’aquest grup que viatjava en un tren de la línia 5 va veure com els lladres intentaven robar a una parella brasilera amb un nadó i els va avisar.

Aquesta família, la voluntària de Patrulla Ciutadana i els lladres van baixar a l’andana a Collblanc, on van aparèixer de seguida els vigilants del metro, que ja havien sigut avisats. Els presumptes delinqüents van optar per escapar creuant les vies, malgrat el risc que això implica. Pel que sembla, intentarien evitar que els intervinguessin el que portaven a sobre, ja que els vigilants ja havien avisat els Mossos.