A BARCELONA

Una dona, en estat greu per una explosió al carrer d'Entença

La dona ha resultat ferida i ha sigut traslladada en estat crític a l'Hospital Vall d'Hebron amb cremades al 70% del seu cos

video 3526841 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Lourdes Barragán

Tallat el carrer d’Entença entre Consell de Cent i Aragó per la possible explosió en una vivenda del cinquè pis del número 96. De moment es desconeix l’abast de la deflagració tot i que bombers allà presents han indicat a EL PERIÓDICO que una dona, d’uns 48 anys, presenta cremades en més del 70% del cos.

La víctima ha sigut traslladada en estat crític a l’Hospital Vall d’Hebron, segons fonts de les onze dotacions de bombers que han treballat en l’extinció de les flames.  La columna de fum negra que es desprèn de l’edifici pot veure’s des de diversos quilòmetres de distància.

Els Bombers de Barcelona ja donen per extingit el foc de la vivenda del número 96 que han procedit a ventilar. Segons han explicat testimonis a Twitter, les flames podien veure’s des del carrer. 

Notícies relacionades

"Hi ha bombers al carrer, està tot acordonat", expliquen comerciants de l’edifici limítrof. "Es nota molta olor, però no ens han demanat que sortim. No està com per evacuar", asseguren des del gimnàs de l’edifici del costat. 

Els testimonis de l’explosió han assegurat que han vist vidres caure. "Estàvem passant amb el cotxe, i de sobte hem vist que queien molts vidres a terra. Sembla que alguna cosa ha explotat al cinquè pis", assegura una dona que circulava pel carrer en el moment de la deflagració.