Anar al contingut

mundial de 'roller sports'

Cap de setmana amb afectacions de trànsit a Barcelona

Entre d'altres, un tram del passeig de Gràcia es tallarà des del matí de dissabte fins a la tarda de diumenge

El Periódico / Barcelona

Cap de setmana amb afectacions de trànsit a Barcelona

Joan Monfort

Barcelona viurà aquest cap de setmana afectacions de trànsit a causa de la celebració aquests dies i fins al diumenge 14 de juliol del mundial de 'roller sports'. Algunes línies de transport públic també quedaran alterades.

En concret, les principals afectacions es produiran al passeig de Gràcia (calçada central) i voltants. El trànsit es tallarà en aquesta via entre el carrer Aragó i la plaça Cinc d’Oros des de les 11 hores del dissabte 13 fins a les 17 hores del diumenge 14. 

A més, des de les 7.30 hores de diumenge fins a l’acabament de les proves (aproximadament a les 14 hores) es tallarà el trànsit a l’avinguda Diagonal (calçada central) des de l’avinguda Doctor Marañón fins al passeig de Gràcia. El mateix temps es tancarà el carrer Provença, de Pau Claris fins al passeig de Gràcia. També el lateral de la Diagonal, de Balmes al passeig de Gràcia, romandrà tancat. L’últim tall que patirà la Diagonal serà, a la calçada central del costat muntanya, de Balmes al passeig de Gràcia. 

A més dels talls de trànsit, també s’adoptaran altres mesures com la prohibició d’aparcar. El passeig de Gràcia (calçat lateral banda Llobregat), el tram entre Rosselló i Provença (zona de càrrega i descàrrega), fins i tot motos a la vorera, està prohibit des de les 6 hores del dijous 11 fins a les 22 hores del 14 de juliol. 

També al carrer Provença (costat muntanya, només zona blava), el tramp del passeig de Gràcia a rambla Catalunya des de les 6 hores del dia 13 de juliol fins a les 22 hores del diumenge 14 de juliol. Per tot això, l’ajuntament recomana evitar la Diagonal i circular per les rondes de Barcelona.

Les línies d’autobús afectades que es desviaran o que se’n limitarà el recorregut seran: D40, H6, H8, H10, V3, V5, V7, V9, V11, V13, V15, V17, 6, 7, 22, 24, 27, 33, 34, 59, 63, 67, 68, 78, 113 i Barcelona Bus Turístic (ruta blava i ruta vermella). També el Trambaix (T1, T2 i T3), a partir de les 7.45 hores es frenarà el pas del Trambaix per l’avinguda Diagonal.