Al Somorrostro

Detinguts dos turistes per la violació d'una jove a la platja de Barcelona

Els Mossos investiguen també un agressió sexual a una menor dijous a la nit

zentauroepp47003458 barcelona 15 02 2019 playa del somorrostro en la barceloneta190217200826

zentauroepp47003458 barcelona 15 02 2019 playa del somorrostro en la barceloneta190217200826

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos turistes suïssos han sigut detinguts per violar presumptament una jove de 22 anys a la platja del Somorrostro de Barcelona. La víctima, segons ha avançat BTV, era amb uns amics a la discoteca Opium quan va conèixer dos joves, també de 22 anys, i li van proposar continuar la nit junts.

Ella s’hi va negar, però, segons fonts pròximes a la investigació, van aprofitar un moment en què els seus amics es van despistar i van intentar abusar d’ella en un lavabo del local. Posteriorment, se la van emportar a la platja i, segons va denunciar, la van violar.

La jove va ser trobada posteriorment pels seus amics, que li havien perdut la pista dins del local, i van avisar una patrulla de la Guàrdia Urbana que es trobava pel Port Olímpic. Els agents van tornar a la discoteca i amb la descripció que va donar la jove als vigilants de seguretat els van identificar, els van treure fora i la víctima els va reconèixer.

Notícies relacionades

La jove va ser traslladada a l’hospital i els detinguts van passar a càrrec dels Mossos.

Una altra agressió

Per una altra banda, la policia autonòmica investiga una presumpta agressió la nit d’aquest dijous a una de menor d’edat, a la zona de platges de Sant Martí. Segons les primeres informacions, l’autor hauria fugit després de forçar la víctima.