A la presó

Vídeo | Així assaltava un lladre farmàcies de Barcelona

En quatre dies l'home, que ha sigut arrestat, va robar en cinc establiments

ladron-farmacias / periodico

1
Es llegeix en minuts

Agents dels Mossos han detingut un lladre, de 52 anys i nacionalitat espanyola, especialitzat en el robatori de farmàcies. En quatre dies, des del dissabte 8 de juny, l’home va assaltar cinc establiments de Barcelona.

La detenció va tenir lloc dimarts a primera hora del matí a la plaça del Centre, a les Corts, en el marc d’un dispositiu que va muntar per poder detectar-lo i detenir-lo. Els investigadors tenien coneixement que des de dissabte havien tingut lloc sis atracaments a farmàcies i havien visualitzat les imatges de videovigilància d’alguns d’aquests establiments. A partir d’aquestes imatges van poder identificar l’autor dels robatoris i, juntament amb la descripció que van aconseguir de les víctimes, van realitzar un dispositiu de paisà per localitzar-lo.

Dimecres al matí els agents van observar un home toxicòman que corresponia amb la descripció i va ser identificat per les imatges que tenien dels establiments. L’home portava una ronyonera a l’interior de la qual hi havia una xeringa i una navalla que utilitzava per intimidar les seves víctimes.

Notícies relacionades

En tots els atracaments seguia un mateix mètode: accedia a les farmàcies i s’adreçava a la dependenta amb actitud intimidatòria mentre esgrimia una navalla o una xeringa

En tres dels casos, l’home no va aconseguir emportar-se els diners de la caixa enregistradora tot i que hauria amenaçat igualment les seves víctimes. 

Temes:

Robatoris