Anar al contingut

ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Votants dels comuns demanen que Colau lideri un govern amb el PSC

A través d'un manifest, consideren "del tot desaconsellable" pactar amb ERC

Entre els signants del text hi ha Maria Comín (germana de l'exconseller), Eulàlia Vintró o Joan Saura

Beatriz Pérez

Votants dels comuns demanen que Colau lideri un govern amb el PSC

Alejandro Garcia

Uns 300 votants de Barcelona en Comú (BeC) han firmat un manifest que demana per a Barcelona un govern municipal format per BeC i el PSC, i en el qual Ada Colau repeteixi com a alcaldessa del consistori. "Atenent els resultats i el context polític, la millor solució per a la ciutat de Barcelona i per a les seves classes populars és un govern municipal integrat per BeC i el PSC, encapçalat per l’actual alcaldessa en funcions, amb els recolzaments externs suficients", recull el manifest 'Colau Alcaldessa 2019'.

Segons el document, Barcelona "necessita un govern estable i dedicat a fer una ciutat més justa i més pròspera", una cosa que fa "del tot desaconsellable" la integració d’ERC en el govern municipal. "Aquest partit [ERC], a Barcelona, ha posat sempre els seus interessos electorals per davant de la ciutadania", diu el text

Entre els signants d’aquest manifest, que ha sigut promogut per sindicalistes, professors, advocats i altres sectors de la societat civil, es troba la historiadora Maria Comín Oliveres, germana de l’exconseller de Salut, Toni Comín. També la política Eulàlia Vintró, l’exconseller Joan Saura o Margarita Obiols, antiga estreta col·laboradora de Pasqual Maragall.

"Som conscients dels inconvenients  de la proposta a la qual donem recolzament, però creiem que és la millor de les possibles", conclou el text.