cita gastronòmica

El Tast a la Rambla congrega 670.000 comensals

Durant cinc dies, els establiments participants han servit 190.000 degustacions

zentauroepp48557808 bcn tast rambla190610211239

zentauroepp48557808 bcn tast rambla190610211239 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival Tast a la Rambla va finalitzar aquest dilluns la seva sisena edició amb 670.000 visitants, que van realitzar més de 190.000 degustacions durant els cinc dies d’esdeveniment, va informar l’organització. L’oferta d’aquesta edició la formaven una quarantena de restaurants, bars i pastisseries de la ciutat. El 71% dels que es van acostar a degustar algun dels platerets són veïns de la ciutat. 

Notícies relacionades

Els organitzadors de Tast a la Rambla, Fermín Villar, president d’Amics de La Rambla, i Roser Torras, directora de grup gsr, han explicat que “s’ha aconseguit l’objectiu d’afluència de públic local i s’ha incrementat el nombre de consumicions respecte a l’anterior edició".

Després d’un primer recompte a poques hores de finalitzar la fira, en primera posició com a tapa més venuda han quedat els "tacs de tàrtar de tonyina vermella amb guacamol i maionesa de xili de Jalapa fumat" de Telefèric, seguit del "cavatelli alla norcina amb trufa d’estiu" del restaurant Cecconi’s i del "Mojito" de Pastisseria Canal. 

Temes:

Gastronomia