A les 21.30 hores

El bus turístic nocturn de Barcelona torna a circular aquest divendres

El servei funcionarà totes les nits dels divendres, dissabtes i diumenges fins al 15 de setembre

El preu del bitllet es manté en 20 euros per als adults i 10 euros per als nens d'entre 4 i 12 anys.

pt basica-night-tour-bus

pt basica-night-tour-bus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barcelona Night Tour, l’autobús turístic que ofereix un itinerari nocturn pels llocs més emblemàtics de la capital catalana, començarà aquest divendres la seva 13a temporada.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que en associació amb Turisme de Barcelona opera el Barcelona Bus Turístic, ha informat que aquest servei funcionarà totes les nits dels divendres, dissabtes i diumenges fins al 15 de setembre.

Com a novetat, aquesta temporada canvia la parada de sortida, que passa a ser la del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya, davant el Cafè Zurich.

L’autobús partirà a les 21.30 hores i realitzarà una ruta nocturna d’aproximadament dues hores i mitja, que inclou una parada a la Font Màgica de Montjuïc per assistir a l’espectacle de música i llum.

Millor amb reserva

Un informador comentarà, en tres idiomes (català, castellà i anglès), tot el recorregut per treure el màxim partit a la visita.

El preu del bitllet es manté en 20 euros per als adults i 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys.

Notícies relacionades

L’aforament del Barcelona Night Tour és limitat, i per això TMB recomana fer reserva prèvia per internet des de la web Hola Barcelona o comprar el bitllet a les oficines d’informació turística i atenció al visitant de Barcelona Turisme o a bord del Barcelona Bus Turístic diürn.

L’any 2018, un total de 5.498 persones van fer el Barcelona Night Tour. 

Temes:

Turisme