A Sant Andreu

Atracament a punta de pistola i fugida amb ostatge a Barcelona

Els Mossos han detingut un dels tres assaltants d'una botiga BonÀrea i busquen els altres dos

dwyhubnx4aaaq1p

dwyhubnx4aaaq1p

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos busquen dos dels tres homes que ahir a la nit van cometre un violent atracament en una botiga BonÀrea del districte de Sant Andreu de Barcelona poc abans de tancar, quan les caixes enregistradores estan més plenes. Segons fonts policials consultades per aquest diari, els fets van passar a les 21.00 hores, quan tres individus van entrar armats a la botiga, que encara era oberta, i es van emportar els diners.

Després de perpetrar l’assalt, dos dels atracadors es van escapar cap al centre de la ciutat, i el tercer, a punta de pistola, va obligar una dona a entrar en un cotxe amb ell i fugir. Fins que van arribar a Sant Adrià de Besòs no la va alliberar, al costat del vehicle. Allà, el lladre va emprendre de nou l’escapada. La dona va resultar il·lesa.

Notícies relacionades

Una hora més tard de l’assalt una patrulla dels Mossos va interceptar un dels atracadors i el va detenir. L’home portava el botí de la botiga, un total de 6.000 euros, i també brides que utilitza el grup per immobilitzar algunes víctimes. L’arrestat també portava un ganivet de grans dimensions.

Els Mossos busquen ara els altres dos implicats.