Operació policial

Cinc detinguts a dos narcopisos de Barcelona per a turistes

Els registres es van dur a terme dimarts a la nit a dues vivendes del barri Gòtic que servien de punt de venda de drogues

d7hqyibwwaegzx-

d7hqyibwwaegzx-

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cinc persones han sigut detingudes per tràfic de drogues en una operació de Mossos i Guàrdia Urbana contra narcopisos de Ciutat Vella. Els agents van entrar-hi la nit d’aquest dimarts i es van apoderar de nombroses dosis de cocaïna, pastilles d’èxtasi i diverses eines per manipular drogues.

Segons han informat els dos cossos policials, les entrades i registres es van realitzar a dues vivendes del barri Gòtic que servien de punt de venda de drogues per a turistes. 

Els turistes eren captats al carrer i compraven la droga en aquests narcopisos. 

Notícies relacionades

La passada setmana, la policia va detenir un home acusatd’abusar i agredir sexualment una menor i de vendre droga en un narcopís al barri del Raval de Barcelona. 

A més, van intervenir cinc bàscules de precisió i altres eines per a la dosificació de la droga, i van trobar quatre consumidors a l’interior, entre els quals, una dona sobre qui pesava una ordre de crida i cerca per un delicte contra la salut pública.