POSSIBLE TRÀFIC DE DROGUES

Un home mor tirotejat en un pis a Barcelona

La víctima ha mort després de rebre set impactes de bala

video 3501840 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

Un home ha mort aquest migdia tirotejat en un domicili del número 125 del carrer del Comte d’Urgell, a l’Eixample de Barcelona, segons han confirmat a aquest diari fonts policials. La víctima hauria rebut set trets. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació. Els primers indicis apunten que es tractaria d’una possible execució per un cas de tràfic de drogues

L’homicidi s’ha produït a l’àtic d’aquest edifici, segons ha avançat Betevé. Els Mossos han rebut a les 14.05 hores l’alerta que en un domicili hi havia un home mort amb signes de violència i diverses dotacions policials i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han dirigit al lloc dels fets i han trobat el cadàver. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies dels fets.

Un testimoni ha explicat a aquest diari que ha vist com una persona sortia corrents de l’edifici amb la cara tapada per un casc de moto.  

De moment, els Mossos continuen buscant l’autor dels trets. A les 17.12 hores els serveis funeraris han traslladat el cadàver de la víctima.

Cap a les quatre de la tarda un policia ha inspeccionat les càmeres de seguretat d’una oficina bancària que hi ha als baixos de l’edifici.

Sense sospites dels veïns

Notícies relacionades

“En aquest edifici tots som veïns de tota la vida, ens coneixem gairebé tots però just el pis en què han ocorregut els fets és de lloguer i no els coneixíem”, assegura una veïna que diu no haver sentit res fins que ha arribat la policia.

Un veí ha assegurat que els residents del pis on s’ha produït el crim no havien protagonitzat cap incident a la comunitat.