OPERACIÓ POLICIAL

Detingut el traficant d'un narcopís per la violació d'una menor a Barcelona

Els Mossos li atribueixen abusos i agressió sexual a la noia, de 13 anys, a l'interior del local del Raval

Els agents van arrestar el sospitós dimecres, després d'una breu desaparició de la víctima, que coneixia el seu agressor

img-20190516-wa0006

img-20190516-wa0006

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadravan arrestar dimecres el traficant d’un narcopís del Raval per la violació d’una menor, segons fonts policials consultades per EL PERIÓDICO. Aquest dijous, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, agents de la policia catalana van desmantellar el punt de venda al detall de droga.

La denúncia de la desaparició de la menor, de 13 anys, va ser presentada dimarts per la família. Dimecres, la noia va tornar a casa seva voluntàriament. Arran d’aquests fets, els Mossos van activar una investigació que, al cap de poques hores, va permetre la detenció del sospitós, amb qui la menor hauria mantingut alguna relació prèvia. Els agents atribueixen al detingut els delictesd’abusos sexuals i agressió sexual, que hauria comès a l’interior del narcopís.

Aquest dijous a la tarda Mossos i Guàrdia Urbana van entrar al narcopís, ubicat al carrer de Cardona número 4, en un domicili de l’entresol. El van desmantellar i van practicar almenys una altra detenció. No es va trobar durant el registre, no obstant, cap tipus de mercaderia, possiblement perquè els traficants van prendre la precaució de buidar-lo alertats per l’arrest del dia anterior. La policia tampoc va poder entrar abans al domicili perquè va caldre esperar que arribés l’ordre judicial, sol·licitada després de l’aparició de la víctima. 

Notícies relacionades

Segons fonts veïnals, fa dos dissabtes, al migdia, va tenir lloc davant aquest narcopís una violenta baralla en què van participar alguns dels seus camells habituals. La baralla va ser captada en un vídeo. Les mateixes fonts remarquen que el narcopís feia uns sis mesos que estava en funcionament. 

redada en un narcopiso en la calle cardona / periodico

L’operació de Mossos i Urbana també ha inclòs el registre d’un altre domicili de la plaça del Padró.