Anar al contingut

ACCIÓ POLICIAL CONJUNTA

Detingut un home com a presumpte autor de l'agressió sexual a Drassanes

L'acusat, de 32 anys, ha sigut localitzat per una parella de la Guàrdia Urbana a Ciutat Vella

Óscar Hernández

Detingut un home com a presumpte autor de l'agressió sexual a Drassanes

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Barcelona han detingut aquest migdia un home de 32 anys, de nacionalitat marroquina, relacionat amb una agressió que es va produir ahir a Barcelona, al costat del Museu Marítim de Drassanes.   

L’agressió violenta va tenir lloc cap a les cinc de la matinada.  La dona, que va ser trobada pels serveis de neteja de la ciutat, va ser atesa i traslladada a l’hospital perquè fos assistida mèdicament.  

La DIC de la Regió Policial de Barcelona es va fer càrrec de la investigació i va dur a terme les diligències oportunes per poder identificar l’autor de l’agressió. "Com a resultat d’una bona coordinació amb la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB), ​​aquest matí dos agents de la GUB del districte de Ciutat Vella han localitzat una persona que podia ser un possible candidat", informen fonts policials. 

Els agents de la DIC, que estan investigant aquest cas, han dut a terme les diligències oportunes per identificar i comprovar possibles indicis que relacionin aquest candidat amb l’agressió d’ahir. Una vegada s’han pogut comprovar que les gestions han sigut positives, s’ha procedit a detenir-lo.