AQUESTA MATINADA

Una dona pateix l'amputació d'una orella en una agressió sexual a Barcelona

Una dona de 37 anys continua hospitalitzada al Clínic amb una orella amputada i un llavi partit

zentauroepp47820345 drassanes190419185203

zentauroepp47820345 drassanes190419185203

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen una brutal  agressió sexual a una dona ocorreguda la matinada d’aquest divendres als jardins del Museu Marítim de Barcelona, a l’avinguda de Drassanes. La víctima, una dona de 37 anys, ha patit l’amputació d’una orella a causa d’una mossegada i presentava el llavi partit, a més d’altres lesions.

Notícies relacionades

Segons ha informat la periodista Anna Punsí, de SER Catalunya, l’agressió s’ha produït a les cinc de la matinada.  Uns treballadors de la neteja han vist la dona que caminava sola i ferida i l’han atès, juntament amb una patrulla de la Guàrdia Urbana. La víctima ha rebut de seguida assistència per part de la dotació d’una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques que l’ha traslladat a l’Hospital Clínic on ha quedat ingressada.

Després del succés, agents de la unitat de policia científica dels Mossos d’Esquadra han recollit restes de sang del lloc dels fets, que ha quedat acordonat durant unes hores, per intentar identificar l’agressor. Un fragment de l’orella de la dona, presumptament arrencat d’una mossegada, també ha sigut recollit i traslladat en gel a l’hospital per si és possible reimplantar-lo.