Ferida una dona al caure-li a sobre una finestra d'un hotel a la Rambla de Barcelona

Pel que sembla, una treballadora estava netejant la finestra quan ha caigut des d'una altura de 10 metres

seora-ventana

seora-ventana

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Una dona de 58 anys ha resultat ferida al caure-li a sobre la finestra del’Hotel Royal de la Rambla de Barcelona, un edifici situat a la cantonada amb el carrer de Bonsuccés (al districte de Ciutat Vella).  Precisament la finestra ha caigut des d’una habitació del primer pis d’aquest carrer, des d’una altura d’uns 10 metres, mentre presumptament una treballadora l’estava netejant.

La víctima passejava amb el seu gos quan li ha caigut a sobre la finestra. L'accident ha provocat la sorpresa de molts transeünts de la zona, que amb els seus crits han alertatuna patrulla de la Guàrdia Urbana que era a prop, a la mateixa Rambla. Immediatament s’han desplaçat fins al lloc dels fets tres unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ferida al cap

La dona ferida, pel que sembla, va perdre la consciència en els primers minuts, segons va explicar un testimoni directe, i li sortia molta sang del cap. No obstant, el seu pronòstic no és greu, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, motiu pel qual ha sigut traslladada i ingressada a l’Hospital del Mar.

Notícies relacionades

Els fets han passat cap a les 11.40 hores i han atret nombrosos curiosos, ja que es tracta d’una de les zones més transitades de la ciutat. Els responsables de l’Hotel Royal han refusat explicar el que havia passat a aquest diari. 

Fonts de l’ajuntament han explicat que els bombers han revisat la façana de l’edifici, però quan s’ha produït l'accident aquests efectius ja s’havien retirat de la zona. La finestra caiguda, les restes de la qual van quedar escampades pel terra de Bonsuccés, davant l’entrada del pàrquing de l’hotel, era la fulla exterior d’una finestra doble, les que se solen utilitzar per reduir el soroll.