Al Besòs

Detingut per revendre mòbils robats al centre de Barcelona

L'arrestat portava a terme enviaments setmanals fora del país

d3x4e7cwaaa8qep

d3x4e7cwaaa8qep

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un presumpte perista del barri del Besòs per revendre a l’estranger telèfons mòbils, ordinadors i un altre material electrònic robat al centre de Barcelona.

Segons ha informat aquest divendres la policia barcelonina en un comunicat, el detingut, amb antecedents policials, suposadament disposava d’un "canal propi de distribució" que li permetia recaptar material electrònic i realitzar enviaments setmanals per distribuir-los als seus contactes fora del país.

D’aquesta manera, el perista evitava acumular el material robat al seu pis, que utilitzava com a magatzem per al que li anava arribant de diferents robatoris a la capital catalana.

Notícies relacionades

Els investigadors van escorcollar el pis del detingut dimecres a les 8.30 hores per ordre del Jutjat d’Instrucció 11 de Barcelona i van trobar 21 mòbils de marques com ara iPhone, Samsung, Huawei i Motorola; quatre tauletes; sis ordinadors; carregadors; auriculars; targetes, així com 3.270 euros en efectiu.

La intervenció és fruit d’una investigació iniciada fa dos mesos per la Urbana per controlar el trànsit il·lícit d’articles electrònics sostrets, que procedien de furts comesos al centre barceloní que s’enviaven a l’estranger, on és més difícil seguir el seu rastre.

Temes:

Robatoris